BSP wat check sendri

5:30:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Ni la result BSP semalam..tak pegi wat kat KK AU2 sebab nak sangat pegi interview kat MQA. Pagi2 bgn semangat nak g intiviu, tp bila dah sampai sana, ramainya calon2 yang datang. Petang pun ada lagi satu sesi..Klu ada rezeki tu adala..akupun xberharap sangat sebab katanya result interviu bulan 7, mase tu aku mybe tgh push kat dalam labour room kot, tgh pantang lagi..camno nak kojo..


You Might Also Like

0 comments: