Cerita kat Pureen Sale!!

Lama tak story mori kat sini..dah agak2 berhabuk blog ni ha..uhuk2..batuk sb abuk..ni nak cerita sikit pasal pureen sale 21/4 ritu..B4 tis just dengar/ bace je pengalaman blogger2 yg penah pegi sana..aritu aku pegi la dgn En. Hubby nak merasa betul ke murah gila2 barang kat situ..Belum sampai lagi jalan dah jem ya amat..masa tu baru kul 10am, tapi jem nye mengalahkan perhimpunan UMNO.
Jem..dekat 30 minit dalam kete..
  Tu belum sampai lagi..dah sampai depan pagar kena berasak2 nak masuk kat dalam..punyala ramai orang, terpaksa berebut2 especially baju yang harge 5 ke bawah, baru je letak dah licin..macam jerung lapar..tak sempat aku nak sambar..En Hubby pun turut serta dalam acara merebut ni..hihi..klaka jugak tengok aksi2 mak2 dgn bapak budakni..dah macam budak2 lak..Dalam pilih2 tu ada gak hasil tangkapan kitaorang..terbang gakla dalam RM500..sib dah prepared awal2. Cadangnye nak beli sikit je, balik tgk 2 plastik bawak balik, parkinglak kena menapak kat luar nun..penat..Tapi memang murah dan berbaloi2..Nasihat aku kat korang yang nak g lepas ni, datang awal, klu boleh kul 8 dah gerak dah, pastu amik item yang bawah RM5 esp baju2 baby yang kiut2 sb kat luar tak dapat rege camni..Aku main sambar je, last2 tgk baju ada lak yang saiz besar, saiz new born sikit je..Takpela..baby boleh pakai nanti bila dah besar kan..bukan lama pun nak tunggu setahun tu..
Beratur nak bayar..punyala pjg barisnya..
Antara barang baby yang di kaut..rege dalam RM2-RM15

Ni untuk baby towel, blanket, wipe tisu, and mama punya madame tu..satu je mama punye lain semua utk baby...

Baju baby..semua harge RM2-RM10..comey kan..

Pink kaler la paling byk dah tu je yg ade..cekau jela..

Lagi bju baby..dengan booties and mitten..kiutt sangat..

No comments:

Post a Comment




My Instagram