Shopping online...

Emmm...minggu lepas mshopping, minggu ni lak tgh tunggu barang2 yang dibeli online. Haritu bli cloth diapers. Bli 2 je CD sbb nak try dulu termasuk 1 insert RM5 1 pcs. Masa ni blog tu tgh wat promotion utk new arrival CD brand Weegro. Biasanya dlm 20hb dia ada wat promo utk CD lelong, RM17 1 keping. Kira murah la drpd harga pasaran mybe dlm RM30 keatas. Just click kt sini more info.
                                                               http://www.syokbeli.com/


Kale pink yg menjadi fav..tak sah gak klu xde kale purple..Dlm  dah ade insert . Klu heavy sgt blh letak 2 insert kt dlm CD
Semalam dah dapat 2 barang yang di borong melalui 2 kedai online..Pos laju sampai dalm 4 ari jugakla after order, transfer pyment dgn shipped.



Ni la barang2 yang di borong hari tu..Breast pump, wash cloth dgn milk storage bottle.



Milk storage bottle ni brand Jingle Jumble RM 24.90. Tapi ms aku belek2 harge rupenya kat Fabulous mom lagi murah. 6 botol macam ni dalm RM21++ je. Ade lagi pek yang 3 botol RM10.90. Yang ni dgn wash cloth RM 10 aku beli kat sini..klu atas RM200 free postage. kt area KL & Sel postage dlm biasa RM7 atau ikut berat brg tu.

http://www.littlewhiz.com/contact_us.cfm


Ha..ni paling best..setelah survey berhari2 lamanya, finally dpt gak harga murah. BP Avent ni kat Sogo RM259, kt kedai online ni aku dapat harga murah + free postage. RM160 je. Mostly online shop lain pun jual paling murah RM162 tapi kena bayar postage. Update smpi arini drpd 70 stock last week, arini tggal 50 stock je kt kedai tu. so grab la sementara stok masih ada.

Philips AVENT Manual Breast Pump
View Full-Size Image

 Meh la shopping kat sini    :
Philips AVENT Manual Breast Pump
Item: LKFEPA0019
RM200.00
RM160.00
You Save: 20.00%
     http://www.littlekids.com.my

 Box Contains


  • Philips AVENT Manual Breast Pump
  • Philips AVENT Feeding Bottle (125ml)
  • Bottle stand/funnel cover
  • Sealing disc for milk storage

  • Tgh menunggu 2 lagi order dlm process nak deliver..mayb ari Isnin ni kot baru sampai..Tunggu...

    No comments:

    Post a Comment




    My Instagram