Yeayyy!! order item frm Fabulous Mom dh sampai!

5:30:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Tghari tadi dah dapat bengkung and ptg td last item yang aku order online kat Fabulous Mom akhirnya sampai jugak..Seronoknye!! dah janji dgn En Hubby ni last shopping barg baby, lepas ni turn En Hubby lak bli tilam, thermos utk air panas dgn lampin dan brg2 tambahan yang dirasakan perlu contohnye herba masa pas bersalin tu..dh tak byk dh checklist yang belum beli, mostly 90% dah siap.

E-boutique for expecting and nursing mothers
       
                                                        http://www.fabulousmom.com

Bungkusan daripada Fabulous mom

Tak sabar nak tgk isi dalm...jap ye..

Ni la dia..mosquito net, baby bath towel dgn  bath tub  brand baby love

Towel pink colour lagi..sgt lembut towel ni

Ni sib bek colour biru je yg ada, pink dah abis..biru pun ok..fav colour En Hubby..
Sekarang Fabulous mom wat promosi sempena Mothers day sampai 31 May 2012..

You Might Also Like

0 comments: