Stroller baru Cik Syifa...

11:42:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Alhamdulillah..ade gak rezki bulan ni dpt jugak akhirnye beli stroller utk baby Syifa mama ni..Setelah puas mengGoogle..byk review psl stroller dr Sweetcherry ni. Murah dan design pun menarik..mmg sesuai utk mereka yg under budget. Klu nak beli brand quinny tu..kena tgk poket dulu...
Lepas anta Syifa ke Klinik utk injection dos ke 2 utk 3 bulan, trus g Jusco AU2, mmg dh lama nak bli stroller ni memnadangkan sakit blakang yang berulang ni. Almaklumlah..Syifa pun dh 5 kg sekarang, berat gak nak dukung jer... Stroller jenama Sweetcherry ni ade jugak jual online dgn Jusco. Boleh check k sini: 

 Tengah testing stroller baru..Syifa mcm pelik je, npe mama dgn bapak letak dia dlm tu?



 Situasi dalam stoller..tgh menyesuaikan diri..


Time ni Syifa dh mula merengek2..boring dok dlm tu kot...

You Might Also Like

0 comments: