Syifa 10 months...cepatnyer masa berlalu...

2:03:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Rasa mcm baru smalm syifa lahir...dh 10 bulan baby mama..xlama lagi jadi toddler..boleh jalan..lari..main kejar2 dgn mama..g tadika..skolah..masuk u...keje..kawin..mama jadi nenek layan cucu pulak mcm nenek syifa skarg..tulah putaran kehidupan..
10 bulan syifa dh ada 4 batang gigi..2 atas 2 bawah...sronok tgk syifa sengih nmpk gigi putih bersinar..skrg mama kena slalu ingatkan diri mama gosok gigi syifa dgn berus getah lembut tu..
Syifa dh expert merangkak..dh pandai berdiri tp kene pegang meje ke atau tempat untuk balance badan dia. Syifa skrg klu ajak jalan je mmg suke sgt...klu pakaikan syifa baju cantik mesti dia dh ready nk ikut...
Baju pink dlm gambar ni hadiah dari mak long zima..ball yg ada loceng tu pun maklong zima bagi masa mama,syifa & nenek jln2 ke rumah maklong dgn paklong are j..
Ni la gelagat syifa bila dpat ball baru...tp kjap je..dh boring main ball syifa mula lah berdiri tepi kipas berdiri nenek tu...nenek yg risau..takut kipas dgn syifa tergolek..
Syifa dh pandai ckp mamama..bababa..tatata..jejejeje...nen..klu mama wat2 majuk "xnk kawan Syifa.."  syifa akan stg dekat2 mama dgn senum gyomi tu..pastu mulala kenyit2 mata..kunun2 nk pujuk mama la tu..haaaiih..mcm2 baby syifa mama ni...

You Might Also Like

0 comments: