Ibu Rafif First Giveaway

3:42:00 pm Sha Nazri 1 Comments

Assalamualaikum..
Semoga semuanya sihat, ceria dan yang penting berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah..Amin

Dalam kesibukkan menjadi Mommy sepenuh masa, sempat jeling-jeling kat blog Ibu Rafif ni. Eh..ada giveaway la..Saya suka..saya suka..Dengan hati yang berbunga riang saya nak kongsikan gambar si kecik bam-bam ni..

Dengan segala hormatnya saya memperkenalkan.....jeng..jeng..jeng..*drum roll please!!!*


Syifa Hana

                                                                     


Ini la dia playroom Syifa merangkap bilik tetamu, bilik kerja, bilik solat, bilik bacaan dan lain-lain fungsi yang di fikirkan sesuai. Pendek kata multi-purpose room la.
Waktu ni bilik agak bersepai macam baru lepas kena ribut...Ini situasi sebenar playroom Syifa. Biasanya bilik akan kemas lepas kul 10 malam, sebab masa tu Syifa dah dibuai mimpi indah. Permainan yang paling Syifa suka ialah masukkan bola dalam jaring tu..Berangan nak jadi Michael Jordan.. 
Michael Jordan?... Siapakah itu? Meh sini nak share fakta sikit..menurut Pokcik Google, dia ni  pemain Chicago Bull yang tersenarai dalam pemain terbaik dunia. Lahir dekat Brooklyn, New York, Amerika Syarikat, lahir pada 17 Februari 1963. Dia ni famous giler.. enam kali juara NBA .Mempunyai ketinggian 198 cm. Terkenal dengan nama manja Jordan is in the air atau Air Jordan. 

Okey..lari tajuk pulak ye..maafkan saya..saya cuma insan biasa..
Sambung bab Syifa tadi...Syifa ni kalau dah boring main bola, dia suruh mama dia pulak wat aksi timbang bola macam Messi. Mama dia takdela pro sangat bab ni..tapi bolehlah demi untuk anakanda tersayang.. 

Setakat ini dulu cerita tentang playroom Syifa. Nak join Giveaway Ibu RAfif tak? Nak!! Nak!! Nak!! 
Kalau nak cepat-cepat tempek gambar si comel awak kat blog sebab tarikh tutup 31 Disember 2013. Cepat join sebelum terlambat! 





You Might Also Like

1 comment:

  1. Hehe. Pandai masukkan ball ye,
    Tq ye joint. Stay for the result ok. ;)

    ReplyDelete