Wednesday, March 27, 2013

Alhamdulillah atas anugerah kehidupan ini ya Allah

by , in

Hari ini 27 Mac 2013 genaplah usia ku yg ke 31 tahun. Ya Allah sudah 31 tahun aku hidup dan hirup udara di muka bumi Allah ini. Namun aku masih lagi rasa kekurangan bekalanku untuk aku menemuinya. 
Doa dan harapan ku sempena ulang tahun hari lahir ku ini... Semoga Allah beri aku peluang untuk mengisi semua kekurangan yang di dalam bekalanku. Semoga Allah memberi rahmat dan barakah Mu di dalam rumah tangga ku dan dilimpahi rezeki Mu..Ku pohon agar Allah peliharalah kesihatan suami ku, permata hatiku, dan ibuku serta ahli keluargaku dan rakan-rakanku..Kau permudahkan lah urusan  suami ku,anakku dan ibuku sama ada di dunia dan juga akhirat...amin..

Terima kasih pada blog ini...
Sumber : http://titipankasihnurina.blogspot.com/2011/01/hari-jadi-ku.html?m=1

Thursday, March 07, 2013

TERMOS..Tercapai dah hasrat

by , in
Thursday, March 07, 2013

Comernyer blender cap phillips ni...

by , in
1st objektif utama bli blender adalah utk si syifa ni..cian syifa..nk mkn guna blender cili tu..basuh rendam dan cuci 4 kali..brula blend solid food syifa..xkan ari2 nk ulang mcmtu kan..byk ms terbuang begitu shj..cewah!..
Jd blender bli la jugak blender ni..terpengaruh dgn blogger aku bukan bidadari..
Best tau blender ni..kecik je..ada 3 bilah..ada penutup utk bekas kecik2 tu..sesuai bwk lik kg atau nk g travel..rm138 kt JJ..memula nk bli hand blender tu tp mahal sket..rm228..pastu mcm x bebaloi la plak..sb xde byk bekas camni..
Yg kuning tu fish..toys syifa..xde dlm blender sj interframe kt ctu..
Thursday, March 07, 2013

Hasil tangkapan kat Jusco AU2 Setiawangsa

by , in
Bli brg tuk si Syifa comey ni jer..brg mama dia adala 2-3 ketul...
Baju tu utk g jalan2..sian anak mama..baju jln2 smua dah jd bju basahan...
Thursday, March 07, 2013

Baby room kat Jusco

by , in
Selesa..bagus ada tpt utk bf baby camni..klu kt shopping complex len wat mcm JJ ni kan best..bertambah2 populasi mummy yg nk fully Bf baby...
Kat sini blh bf baby..smbil brehat jap lps shppping..tukar pampers..nk mndi baby pun blh..kat sink tu...baby pun xdela besar mana pun kan...
Syifa siap tido kt sini..30minit..ada aircond..sjuk jer...surau toilet pun dkt je..sbelah menyebelah..ni yg nk shopping kt JJ lg ni..
Thursday, March 07, 2013

1st time pakai kasut...haruslah pink kaler!

by , in

My Instagram