Tengok ape tu..

5:22:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Asyik betul la si comel mama ni tengok kat luar tingkap tu...apela yang di renungnya lama2 tu..
oooo...tengok abang2 main bola kt tmn permainan kat bawah...emm..cian anak mama..nak kuar jalan2 ye..nk main gak..ok..tunggu Syifa dh teror jalan laju2.. kita main bola sama2 ye sayang...

0 comments:




nasi goreng ikan selar...

2:16:00 pm Sha Nazri 0 Comments

sedap gak...gune je ikan leftover smlm..rasa pun masih ok..lg lma lg sedap..petua nasi goreng x hancur dan lembik ms goreng..simpan nasi yg nk dibuat nasi goreng dlm peti sejuk..hasilnya nasi goreng x hancur dan sekata..

0 comments:




ala comel Syifa..demam..

9:23:00 am Sha Nazri 0 Comments

Dr semalam Syifa tak mcm biasa..slalu Syifa panjat sana merangkak sini..klu tinggal jap xde la menagis..tp semlm meragam..aku g toilet kejap pun dia teriak..trus menrangkak nk ikut msuk dlm toilet gak..lunch semlm mkn sikit je..rupe2nyer tu tanda dia dh xsedap badan. Mlm tadi aku bangun susukan Syifa..Ya Allah..panasnya badan dia..terasa panasnya mulut dia bila dia menyusu kat aku..cek suhu 37.9c. sebelum tu ptg td wn.hubby blik awal..sb aku bgtau syifa batuk dgn kahak. dh pegi klinik izham bkt Antarabangsa. Doktor Rafizul ke Hafizul tak igt lak nama. Doktor ni arap ensem je..mude sgt..aku pun mcm x confident je. Tp en.hubby ckp xpe sb ms tu syifa xdemam lg..cuma batuk kahak je. Dpat ubat batuk je doktor tu bg. Ayat biasa dia klu demam dtgla lg kt klinik tu..sampai umah bg Syifa ubat tu..hmm..menggigil2 dia tahan pahit ubat..aku rasa pun mcm nk pengsan ni pulak baby..aduh..kesiannya anak mama..
Mlm td aku jaga susukan Syifa..aku ckp kat en.hubby yg tgh mkn roticanai kt sofa..badan syifa panas sgt..time tu gak suh siap g klinik izham melawati. sib kat sini doktor dia nmpak mcm ada lebih experience la.. Doktor Firdaus..bg ubat demam dgn antibiotik. pasal masa tu kul 1.30am..caj rm16 dh jd RM32..siang punye consultation murah..mlm mahey..pasal mlm doktor kene korbankan waktu tdo dia kot..tu la mahey syt..haiiih..ni semua duit punye pasal..kira smua caj RM 65 termasuk ubt antibiotik dgn demam..Kayo la klinik..klu pegi klinik gov singgit je..tp tahanla lamanye nk tunggu turn..cian ank mama.
Get well soon ye sayang...

0 comments:




Tommie tippy cup ..pink i like!

3:37:00 pm Sha Nazri 0 Comments

0 comments:




Shopping sempena syifa 8 months

3:35:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Brg bli kat fabulous mom..special for my lovely syifahana..

0 comments: