Saya suka susu kotak dgn vitagen

10:33:00 pm Sha Nazri 0 Comments







0 comments:




Meja aktiviti Syifa

10:07:00 am Sha Nazri 0 Comments

Meja aktiviti Syifa ni bli kat Giant je..RM25.00. Meja ni rendah je ala2 japanese table tu..so xyah bli kerusi dah..syifa study style jepun je dok atas lantai..hehe..kerusi plastik yang comel dan kiut  pun rege dlm RM20..cam tak bebaloi dgn poket sendiri..jd takat ni je yg mampu..dh besar sikit nt mama blikan kerusi dgn meja lg besar..hihi..insyaallah..sib bek Syifa bagi kerjasama nak menconteng kertas atas meja ni...tak sia2 mama mengusung meja nek teksi..hihuhu...

0 comments:




Minat sangat kat baldi kecik tu...

12:19:00 pm Sha Nazri 0 Comments

Banyak-banyak toys kat Giant tu..set baldi kecik dgn penyodok untuk main kat tepi pantai tu yang Syifa heret ke cashier..adoi..yg ni dh kt umah..watpe nk bli lg sayang oi..letak balik kat rak dia..kita bli basketball dgn jaring tu..baru RM10..clearance stok..huhu....jadila..boleh gantung kt playroom Syifa..Nanti kita main ball sama-sama..yeayyy! Mama ke Syifa yang exaited ni..


Mama...Syifa nak yang ni..nak..nak..boleh tak??



                                                    Syifa tengah belek harga..berapa tu??
                                                     RM 15.90 je mama...

0 comments: