Tampal Wall Sticker untuk Playroom

12:43:00 am Sha Nazri 2 Comments

Jumpa sticker wall ini kat my second home..Kedai DIY..
Tak ingat berapa ringgit..Rasa-rasanya 3-4 Ringgit Malaysia kot..



 Sticker tu cuma ada gambar bunga-bunga berdaun, pagar dan rama-rama.
Huruf ABC dan gambar kartun tak termasuk dalam pakej sticker tu. Huruf ABCDEF dan gambar kartun kat sebelah kiri tu saya gunting gambar daripada cover depan colouring book Cik Syifa, dan saya tampalkan di dinding.



Saya tampalkan dekorasi sticker flora dan fauna ini didinding sebelah pintu masuk. Setiap kali Cik Syifa masuk bilik ni, kat sini tempat persinggahan dia yang pertama. 
Dah jadi tradisi, masuk je mesti tunjuk huruf ABC tu. Setakat ni Cik Syifa dah boleh kenal huruf-huruf tu. 
Tapi ada jugak masanya dia tunjuk saya yang kena jawab.



A..A for Apple...Let's find the letter B..
B..for beh..beh..ball!! yeayy!!



Look, Syifa, there's an S! Just like in your name!


Sekian 
Take Care!

You Might Also Like

2 comments: