Liebster Award lagi..



Saya di 'tag' oleh DIANA
untuk join Liebster Award ni..
Thanks tau..!


Peraturan Liebster Award : 
-Mention blogger yang calonkan anda 
& letakkan link blog beliau ke dalam post anda.
-Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau.
-Calonkan 11 bloggers lain yang anda tengok followers kurang dari 1000.
-Buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut.
-Maklumkan kepada those bloggers.

Jom jawab soalan yang dikemukankan oleh beliau..
Get ready..Set..Go!

Soalan-soalan yang di ajukan ialah:

1. Bila anda start blog?
Tahun 2012. Masa tu tak berapa aktif 
dan mengamalkan dasar tutup pintu. hheh

2. Nama manja anda?
Shasha..manja ler tew..

3. Tiga perkataan menggambarkan diri anda?
Periang, penyayang dan penyopan..

4. Status korang sekarang?
Not single and not available which means dah kahwin.

5. Heels or flats?
Heels boleh.. flat lagi ok

6. Favourite blogger anda?
Fatin Liyana Asri

7. Warna kegemaran anda?
Pink..Pink..and Pink! 
Pink selamanya..

8. Teh @ Coffee?
Teh susu..hihi..teh la

9. Benda paling berharga yang anda permah miliki?
Ipad

10. Apa yang anda buat, bila anda sedih?
Tengok cerita lawak

11. Selain seorang blogger, anda adalah seorang.....?
Seorang anak, isteri dan ibu yang garang. heh

Okey..sekian, terima kasih..

Mari menjoinkan diri..

Tinggalkan link kat komen..nanti saya tag sape-sape yang nak join tu.

Soalan saya yang wajib anda jawab ialah:

1) Siapa nama orang yang paling anda sayang
2) Kalau anda ada RM50 nak buat apa dengan duit tu
3) Tempat makan yang paling anda suka sangat pergi
4) Apa pendapat anda mengenai blog saya
5) Kerja rumah yang paling di benci
6) Apakah hadiah yang anda impikan pada hari lahir anda
7) Warna kegemaran anda
8) Terangkan perwatakan anda dalam 3 patah perkataan
9) Tahun berapa anda dilahirkan
10) Kereta impian anda?




17 comments:

  1. nak join jugak boleh? hehe http://thisischentaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..sila..sila..mmg tgh cari siap yg sudi join..

      Delete
  2. Salam Sha ..Kak Lya singgah dan follow sini ..happy blogging ya.......

    ReplyDelete
  3. huhu..ramainya tgah update liebster award...BTW...thanks ye followinggg

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Sha! Kite pun kena tag award nih.. haha!
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. be happy...smile

    Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan cara sertai segmen

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

    ReplyDelete
  6. Thanks Shasha manje ...loves to read Fatin Liyana too :)

    ReplyDelete
  7. salam...done singgah dan follow blog..hehe..jemput singgah ke http://syahirbasharuddin.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  8. jgn marah yerrr....nampaknya anda di'tag' lagi...done follow u...hehe...

    http://eikorina.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2-by-kee.html

    ReplyDelete
  9. salams pagi isnin shasha....kak mieja bw sini:)

    ReplyDelete
  10. hehe..nk join tp xde sp tag sy....sedihhh...

    http;//ayoikema.blogspot.com

    ReplyDelete




My Instagram