Pengisar Buah Phillips Untuk Dijual.

10:30:00 am Sha Nazri 2 Comments

Assalamualaikum..
Hari ni saya nak buka kedai
untuk jual pengisar buah Phillips.

Juice Extractor Phillips

Dalam ni disertakan manual dengan buku resepi untuk buat jus. Ada banyak resepi jus kat dalam buku tu antaranya jus celery timun, apple celery dan lain-lain lagi.

Saya nak let go sebab saya jarang guna..biasanya saya blend je buah-buahan. Itupun sekali sekala..kalau tak saya terus ngap je buah tu. Sudahnya pemerah jus ni tersimpan dalam kotak.

Ada 2 kawalan kelajuan..boleh pilih kadar kelajuan ikut jenis buah-buahan dan sayur samaada jenis keras atau lembut. 
Dilengkapi dengan kuasa 550w.

Ada pengapit di kiri dan kanan untuk keselamatan.
Disertakan juga bekas 750ml yang ada penutupnya sekali untuk mengisi jus yang diperah. 

Ini pula bekas 1.5 liter untuk hampas yang keluar daripada mesin pemerah ni.

Tak perlu lagi untuk potong buah-buahan atau sayur-sayuran sebab pemotongnya memang powerful dan tiub untuk masukkan buah atau sayur tu pun luas. Sangat sesuai untuk yang mereka mempunyai  keluarga besar sebab jumlah jus yang diekstrak lebih banyak dari pemerah jus yang biasa.

Senang nak guna
Senang nak cuci

Harga masa beli RM224
Harga nak jual RM130
termasuk postage (hanya Semenanjung sahaja). Sabah Sarawak- harga postage ikut berat (Pos Laju).
Payment boleh guna online banking ataupun Cash on Delivery (COD), tapi COD hanya kat area Ampang, Taman Melawati dan kawasan yang berhampiran. Berminat nak dapatkan Juice Extractor Phillips ni?
Whatsapp :0193919167
Email: sha_nazri@yahoo.com

Untuk mereka yang serius nak beli sahaja.
Strictly for business only. 


SUDAH DIJUAL











You Might Also Like

2 comments:

  1. Waa..bestnyer pengisar buah nie..lama da cari..dpt prelove pun best nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh jual mommy zara..kt lazada ada jual..sbijik mcm ni..tp power kurg sikit..330watt klu xsilap..

      Delete