Stroller Pre Loved Untuk Dijual

Stroller Sweet Cherry 
SCR1 Jogger
Harga beli: RM299
Harga Jual: RM200
Harga termasuk pos untuk Semananjung sahaja.
Masih cantik dan berkeadaan baik.
Jarang guna sebab jarang keluar jalan-jalan.

Sesuai untuk newborn hingga umur 4 tahun.
Bentuk yang moden dan slim.
Warna pink, kelabu dan hitam.

Ada ekstra pelapik tempat duduk yang lembut dan selesa untuk newborn.
Pelapik boleh ditanggalkan dan boleh di basuh.
3 posisi tempat duduk yang boleh di laraskan, baring atau duduk ikut keselesaan anak.
Safety belt pula untuk pastikan anak tak tergelincir atau tercicir kat mana-mana.

Penutup kepala di bahagian atas stroller ni bagus kalau hujan ke panas anak masih boleh dilindungi daripada panas terik mentari dan hujan renyai-renyai.
Kalau hujan lebat beserta angin kencang tu kena cari tempat perlindungan la ye..hehe
Kalau taknak guna penutup kepala ni boleh lipat dengan cara tolak sahaja ke belakang.

Ada bahagian untuk letak bekas minuman kat bahagian depan dan handle stroller.
Tempat letak minuman tu boleh dibuka dan di pasang semula (macam dalam 
gambar nombor 3).
Handle stroller pula lembut dan selesa dipegang.

Poket di belakang stroller untuk isi tisu, buku kecil, kad kesihatan ke atau apa-apa yang bersesuaian.
Shopping basket yang agak besar kat bawah stroller untuk isi barang anak atau barang shopping.
Ada lock kat roda belakang, untuk keselamatan..takdelah dok berlari kejar stroller ke sana sini.

Kalau ada yang berminat boleh whatsapp/sms
0193919167
COD area Ampang, Taman Melawati, Ukay dan kawasan yang berhampiran.
email: sha_nazri@yahoo.com

 SUDAH DIJUAL 

Terima Kasih kepada Puan Azlila..


No comments:

My Instagram