Jual Pre Love My Dear Changing Table (SOLD)

Assalammualaikum…
Hai Mummy, Mama, Ibu, Emak, Umi, Mother..
Semoga sihat dan ceria melayan kerenah si kecik anda..
Bagi parents yang baru dapat baby tu..alhamdullillah..Tahniah di ucapkan.
Ha..baru dapat baby kan..mesti tengah bizi sekarang..nak susukan baby, bersengkang  mata tidurkan baby dan satu lagi yang penting nak tukar pampers baby.
Cerita pasal tukar pampers atau lampin baby ni, saya nak let go Changing Table untuk memudahkan mummy-mummy yang nak tukar pampers baby.


My Dear Changing Table
Warna: Orange (corak sea party)
Harga masa beli: RM289.00
Harga nak jual: RM200
Condition: Masih berkeadaan baik dan cantik
Jual sebab saya tak menggunakannya lagi. Anak dah berusia 2 tahun.

My Dear  Changing Table ni mempunyai ketinggian yang sesuai untuk ibu bapa 
 menukar lampin baby comel anda.
Kalau tukar lampin atas katil atau dalam baby cot tu,
 bila hari-hari dok membongkok, terasa sakit kat bahagian belakang. 
Macam saya yang slip disc ni, My Dear  Changing Table
memang pembantu yang boleh diharapkan ketika menukar lampin anak.


Ada safety button di bawah pelapik Changing Table ni 
untuk pastikan pelapik tak bergerak atau tergelincir masa menukar lampin.


.
Dilengkapi dengan bath tub.
Memudahkan lagi urusan ibu dan ayah mithali 
untuk mandikan anak dan tukar lampin.
 Dua dalam satu.
Di tepinya pula ada tray untuk meletakkan aksesori bayi 
seperti baby wipes, diapers, lotion,minyak angin,
 mandian bayi, baju dan toys yang comel-comel tu.
  

 Lepas mandikan anak, naikkan sahaja pelapik yang berada 
di tepi tu ke atas Changing Table. 
Lepas tu terus boleh baringkan anak dan pakaikan
 pampers dan baju yang cantik diatas changing table.
Jimat masa dan mudah terutamanya untuk ibu yang baru lepas pantang.
 Tak perlu nak gerak jauh-jauh.


Kat bawah sekali ada tray atau basket.
Boleh letak pampers anak. 
Nak tukar pampers capai je pampers yang kat bawah tray ni.


Ada roda..boleh transfer pergi mana-mana ruang atau bilik kat dalam rumah.
Roda boleh lock dan unlock untuk safety.
Jimat ruang, kalau nak simpan cuma lipatkan sahaja (fold-able)


Masih ada dalam kotak lagi. 


Serius buyer yang berminat boleh whatsapp/sms saya:
01132541343
Atau email

2 comments:




My Instagram