Susun Atur: Aksesori Untuk Rambut

9:00:00 am Sha Nazri 1 Comments


Mesti dalam kepala korang dah dapat teka
 apa saya nak buat dengan hook ni kan?..kan..kan..
Hook beli kat Mr DIY, RM1.50.
Murah je..satu peket ada dua keping.
Design rama-rama yang comel dan kaler pink kilat-kilat...
menarik perhatian saya.


Kat belakang hook ni ada sticker.
Tanggal sticker ni tuk lekat kat tempat yang telah di aim kan.
Sticker ni boleh menampung berat sehingga 3 kg. Berat tuh..


Hook ni saya letak kat dressing table saya.


Di balik cermin sliding yang ada rak tu, 
tempat saya gantungkan getah rambut dan cekak Cik Syifa.
Nak ambik pun senang, bila nak pakai pun senang, 
tak yah godek dah kat dalam laci.
Dan yang paling penting mudah tuk di kesan.
Kalau tak, melilau cari, especially getah rambut..
Selalu missing in action.

Take Care!



You Might Also Like

1 comment: