Segmen Jom Tambah Follower

4:45:00 pm Sha Nazri 20 Comments




Assalammualaikum...

Nak support kawan kita ni yang buat segmen ni ...

Kalau ada yang berminat nak join, klik link kat atas.

Mari kita ramai-ramai merapatkan ukhwah sesama blogger..tak kira blogger tua ke, muda ke dah senja ke...ramai-ramai lagi meriah kan.

Ok.. tu je

Take care!

You Might Also Like

20 comments:

  1. As salam Kak Sue balas kunjungan dari segmen yang sama..done follow awak.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalam,
    dari segmen yg sama, done follow,hope follow me back..

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  4. gd luck..! mmbls knjugan sis :)

    ReplyDelete
  5. gd luck..! mmbls knjungan sis :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan,,,tq follow & done folow back...

    ReplyDelete
  7. hi jemput join contest om http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. Done follow #183 シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html?m=0

    ReplyDelete
  9. Salam dear ;)

    akak dari segmen yg sama...membalas kunjunganmu ke blog akak tempoh hari...baru sempat berjln2 maaf ye..lambat ;)

    kalo ada masa..meh jemput singgah lagi k... Riana Little Cuties..
    Done follow jugak... ;)

    ReplyDelete
  10. shad singgah dan follow sini dari segmen sama, hapy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. Assalam

    Singgah sini dari segmen yang sama ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. Hi...

    done follow sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  13. Jalan2 sini. Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat <3

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama dan follow sini #188 :)

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya, datang dari segmen yang sama...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. dri segmen yg sama , dtg singgah n follow back #195

    ReplyDelete
  18. hai ! ain pun join jugak.
    rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .

    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    follow sini #196

    ReplyDelete
  19. Singgah ^^

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete