KAISON HOME DECOR HAUL







Hari ni tak larat nak tulis banyak-banyak. Banyak sangat makan putu piring hakak dah takde suara. Bila suara takde mood nak menulis pun ke laut Atlantik. Betul ke laut Atlantik? Jap betul la kan..ada kan laut tu..jap google..kang salah kene besh...haha..saje je wat-wat sengal. Hakak dulu Geografi dapat B..Banggala jugak..Nasib baik je tuh.



Cuma ni je hadiah yang boleh hakak share kan iaitu video hakak ala-ala CNN news ni.

Mintak mahap jika ada kekurangan. Hakak insan biasa yang tak sunyi dari melakukan kesilapan. Orait hope korang enjoy tengok video ni. Salam Ramadhan. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri..Jauh lagi ke..tak lah kan..dah boleh wish dah sekarang ni. Tak sampai 2 minggu pun. 

Okey bye.

No comments:

Post a Comment




My Instagram